Instagram Fenomenlerinin Kullandığı 12 Harika Program

Instagram Fenomenlerinin Kullandığı 12 Harika Program

İnstagram fenomenleri ve influencerlerin İnstagram profil düzenleri her zaman oldukça ilgi çekici ve yaratıcı bir düzen içerisinde gözükmektedir. Bu düzenin sırları ise kesinlikle fenomenlerin kullandığı programlar. Siz de İnstagram için sunulan programlar ile profilinize çok daha farklı bir görünüm kazandırabilir, çektiğiniz fotoğrafları daha kreatif bir tasarım düzeninde sunabilirsiniz. Sosayti ekibi olarak profilinizi profesyonel ve yaratıcı bir görünüme kavuşturmak için gerekli programları sizler için sunduk!

Enlight

İnstagram üzerinde zaman zaman fenomenler fotoğraflarını bir tabloya ya da sanat eserine dönüştürerek paylaşıyorlar. Bu fotoğraflar son yıllarda oldukça fazla ilgi çekiyor. Enlight ile bu işlemi yapmak oldukça kolay. Profesyonel çalışmalar için tam olarak ideal olmasa bile Enlight ile kaliteli tasarımlar ortaya çıkarmak mümkün. Uygulama şu an hem android marketi hem İOS marketinde bulunuyor.

1967 Vintage Filters

Bu program sizi tek bir dokunuşla 1967 yılına gönderiyor! İnstagram’da #1967cam tagı ile paylaşılan bu fotoğraflar, 2019’da ve 2020’de en çok ilgi çeken filtrelerden biri olmaya devam edecek gibi duruyor. Program içinde yaklaşık olarak 64 farklı filtre bulunuyor. Elbette bu filtreler Vintage ağırlıklı.
Zaman zaman buradan filtre uyguladığınız fotoğraflarla profilinizi renklendirebilirsiniz!

Bestie

Portre fotoğraflar isteyenler için Bestie, eşsiz bir uygulama olarak biliniyor. Fenomenler tarafından sıkça kullanılan bu efekt programının kullanımı oldukça kolay. Program portre özelliğine ek olarak, yüz inceltme, kontürleme ve aydınlatma işlemleri sunuyor. Bunları oldukça kolay bir kullanım ile kullanıcılarına sunmayı başaran Bestie, hem android hem de İOS cihazlar üzerinde kullanılabiliyor.

Planoly

İnstagram’da etkili bir profile sahip olmak için paylaştığınız fotoğrafın, nasıl görüneceğini bilmek oldukça önemli. Bunun için fotoğraf atıp silmekten çok daha etkili bir yöntem bulunuyor. Planoly istediğiniz fotoğrafın hesabınız üzerinde nasıl gözükeceğini size tam anlamıyla gösteriyor! Üstelik sadece değil bu görünümü daha profesyonel hale getirmeniz için size eşsiz öneriler veriyor.

Quickshot

Quickshot oldukça farklı bir özelliğe sahip. Kullanıcıların hareketli anlarını yakalama şansı sunan Quickshot, bunu oldukça kaliteli bir görünüm ile yapmayı başarıyor. Bu yüzden ilgi çekici anlarınızı Quickshot ile fotoğraflayabilir ve paylaşabilirsiniz.

Manly

Zamansız alınan kiloları yok etmek ya da istenen görünümü elde etmek için kullanılan Manly, oldukça etkili bir düzenleme programı. Erkekler için six pack, kol şişirme ve daha birçok farklı özellik sunan Manly, aynı şekilde kadınlar için bel inceltme ve benzer özellikler sunuyor. Kötü ve plansız geçen bir yaza Manly ile son verebilir ve İnstagram’da paylaşacak etkili fotoğraflar yaratabilirsiniz.

Muse Cam

Telefonunuzu profesyonel bir fotoğraf kamerasına çevirecek olan Muse Cam, İnstagram fenomenlerinin kullandığı uygulamalar arasında en çok dikkat çekenlerden biri oluyor. Fotoğraf çekerken ısı ayarı gibi onlarca ayarı düzenlemesini sağlayan Muse Cam, fotoğraf çekmeyi sevenler için kesinlikle büyük bir fırsat.

Lens Directions

Bu uygulama adından anlaşılacağı üzere, fotoğraflar üzerinde lens oyunları yapmanızı sağlıyor. Işık süzmesi ya da sis gibi birbirinden farklı onlarca özellik burunduran Lens Directions, instagram fenomenlerinin kullandığı programlar arasında en eğlenceli olanlardan bir tanesi diyebiliriz.

Nutshell

Nutshell uygulaması ile profilinde paylaşım yapan fenomenleri mutlaka görmüşsünüzdür. Bu program 3 farklı fotoğraf çekiyor ve bunları sizin için video gibi birleştiriyor. Fotoğraflar üzerine farklı animasyon ve efekt seçenekleri eklenebilen Nutshell uygulaması, eğlenceli bir profil isteyenler için eşsiz bir deneyim sunuyor.

Facetune

Oldukça bilindik olmasına rağmen Facetune uygulamasına listemizde yer verdik. Bu program instagram fotoğraf programları arasında en stabil ve başarılı performansı veren uygulamalar arasında yer alıyor. Surat kırışıklıklarını, lekelerini temizlemeye yarayan Facetune, bünyesinde oldukça farklı özellikleri de bulunduruyor. Örneğin Facetune ile diş beyazlatma uygulaması yapmak oldukça kolay. Fotoğraf sevenler için her türlü kolaylığı sunan Facetune, mutlaka telefonunuzda bulunması gereken uygulamalar arasında yer alıyor.

Lightroom

Bu uygulama fenomenlerin kullandığı programlar arasında kesinlikle ilk sırada yer alıyor. Kullanıcılarına yüzlerce seçenek sunan Lightroom, başarılı bir instagram profili için oldukça kaliteli bir araç. Programın ücretsiz versiyonunda tüm özellikler açık değil. Bu yüzden sürekli kullanmayı düşünürseniz programın tam versiyonunu satın alabilirsiniz.

VSCO

Uygulama dünyasının profesyonel fotoğraf eklentileri arasında yıllardır VSCO yer alıyor. Çıktığı günden beri günün trendlerini doğru yakalayan ve kullanıcılarına sunduğu araçları mükemmel bir arayüz ile sunan VSCO, fotoğraf sevenlerin telefonunda bulundurması gereken ilk uygulama diyebiliriz.